Mäsové produkty Alžbeta Ladovičová Mäso-údeniny u Ladoviča
Mäsiarske remeslo sa v našej rodine odovzdáva
z generácie na generáciu. K udržiavaniu tradícií
nás priviedlo presvedčenie, že pri výrobe chutných
mäsových dobrôt by mali byť zachované staré
receptúry, postupy a zloženie. Zameriavame sa v
prvom rade na výrobu klasických údených mies,
ktoré majú typickú a nezameniteľnú chuť aj vôňu.
Labužníci domácej kuchyne určite ocenia zabíjačkové
špeciality ako jaternice, krvavničky, tlačenka,
klobásky rôznych druhov či oškvarky. Výborná je tiež
domáca pečeňová paštéta a lunch-meat.
GPS: 48° 15′ 5.8″N 17° 47′ 2.9″E
Kategória
regionálny produkt - Malodunajsko-Galantsko
Dátum poslednej aktualizácie: 19. 8. 2024 10:57